bericht van het bestuur

Voorverkenning Sportpark

 

In de afgelopen 2 jaar heeft het bestuur regelmatig gesproken met de gemeente over de toekomst en ambities van Reaal. Onderwerp van gesprek was vooral de wens voor een kunstgrasveld. In de laatste nieuwsbrieven hebben we jullie meegenomen in het feit dat deze wens onhaalbaar bleek. We vertelden dat de gemeente ons een extra optie heeft geboden ter verkenning, namelijk de optie te onderzoeken om met behoud van eigen identiteit (dus eigen sportpark, kantine en kleedkamers) verhuizen naar het centrum. Bij de gesprekken zijn nog twee andere verenigingen betrokken.
Voor ons als bestuur is het belangrijk om nogmaals te benadrukken:
Wij beslissen niets in dit traject, het bestuur faciliteert alleen in informatie aan de leden over de mogelijkheden en de leden beslissen wat we uiteindelijk zullen doen. Details zijn nog ver weg en er liggen nog veel vragen onbeantwoord op tafel. Zodra er meer details of vorderingen te melden zijn, delen we dat. Nog steeds is voor ons een eigen sportpark met behoud van onze eigen identiteit de inzet.
En om de leden goed aangehaakt te houden, zullen wij regelmatig een update geven over de gesprekken die wij voeren met de gemeente, ASVDronten en ASVD Korfbal.

Binnenkort volgt de leden enquête en tijdens de eerstvolgende ALV is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. Pas op een later moment volgt de vraag welk scenario de leden passend vinden bij de toekomst van Reaal. We blijven de leden tussentijds informeren over de ontwikkelingen.

Het bestuur,

Wim, Jeroen, Suze, Vincent & Linda

Delen: