Groeiende damesafdeling krijgt nieuwe kleding !

.Bij sv Reaal Dronten is de dames afdeling flink groeiende.
Ruim 2 jaar gelden zijn een aantal dames enthousiast begonnen met damesvoetbal in de 7×7 vorm op de vrijdagavond. Inmiddels hebben we 2 teams op de vrijdagavonden spelen, bestaande uit in totaal ruim 30 dames !

Buiten de wedstrijden in toernooivorm op de vrijdagavond die vanuit de KNVB worden georganiseerd
trainen de dames op maandag en vaak ook nog op woensdagavond.

Omdat de dames nog geen nieuwe tenues hadden hebben zij een oproep geplaatst op facebook en daar zijn 2 sponsoren zo enthousiast van geworden dat ze hebben besloten om de dames volledig in het nieuw te steken. Dus niet alleen wedstrijdtenues maar ook trainingspakken ! Tevens was er aan anonieme gulle geefster voor de tassen !

Eén van de sponsoren van de Dames-teams van Reaal Dronten is Autobedrijf Jedi. Inmiddels al 40 jaar gevestigd in Almere en Zeewolde, maar de roots van dit familiebedrijf ligt door opa Van Olst in Dronten, waar hij in 1964 een dealerbedrijf voor Volkswagen en Audi opende. Inmiddels is de derde generatie actief in de automotive.
Toen Esther Graver – van Essen het bericht op Facebook las van Jos vd Steenoven, trainer van het dameselftal, dat er een sponsor werd gezocht voor een mooi damestenue, was dat zo geregeld met Jedi en Reaal. Om hiermee juist aan te geven dat iedereen gelijk behandeld mag worden en dus in een mooie outfit de wedstrijden mag spelen.
Jedi wenst de dames van Reaal heel veel plezier en succes en voor meer informatie kunt u terecht op www.jedi.nl.

 

De andere sponsor is Tessu Systems, Tessu Systems is een totaalleverancier van luchtbehandelingsinstallaties voor grootkeukens in de breedste zin van het woord.

Met ruim 25 jaar ervaring in deze specifieke branche leveren zij van afzuiginstallatie tot aan complete maatwerkinstallaties, welke kunnen worden voorzien van verwarming en indien wenselijk van koeling.

Voetbal in het algemeen en sv Reaal Dronten wordt een warm hart toegedragen. Toen de vraag kwam of Tessu Systems een verbintenis wilde aangaan met sv Reaal Dronten, hoefde daar niet lang over te worden nagedacht.

Tessu Systems is er dan ook trots op om zich als kleding sponsor te mogen verbinden aan de elftallen dames 1 en 2.

Delen: