Leden Reaal omarmen duovoorzitterschap en gaan akkoord met forse verbeteringen aan clubgebouw

De leden van Voetbalverenigingen Reaal hebben op 17 November tijdens de Algemene Leden Vergadering ingestemd met het duovoorzitterschap van Vincent Zaal en Suze Teunissen, die al als bestuursleden actief waren. Het vertrek van zittend voorzitter Wim Bartelds gaf het bestuur aanleiding om op een andere manier invulling te gaan geven aan rollen, taken en verantwoordelijkheden. Naast de nieuwe voorzitters treden er ook drie nieuwe bestuursleden aan, waarvan twee in nieuwe bestuursfuncties “Jeugd” en “Commerciële Zaken” .Verder gingen de leden akkoord met de in de begroting opgenomen investeringen in het pand en voor verduurzaming.

Vier weken voor de ALV werd bekend dat Wim Bartelds zich na zijn aflopende bestuurstermijn niet herkiesbaar zou stellen. Daarnaast dienden zich drie nieuwe kandidaten aan voor een rol in het bestuur. “De uitkomsten van de leden enquête gaven de doorslag om ons kandidaat te stellen voor het voorzitterschap en aan de leden voor te stellen het bestuur te verbreden” zegt Vincent Zaal, die is aangetreden als Voorzitter Voetbalzaken. De uitkomsten van de leden enquête zijn bekend gemaakt tijdens de ALV en geven een kraakheldere prioritering aan voor het bestuur voor de komende twee jaar. Suze Teunissen, Voorzitter Verenigingszaken: “Een van de top 5 uitkomsten is dat leden willen dat we groeien en er aandacht gaat naar de jeugd afdeling. Ook de staat van onze accommodatie, het verouderde meubilair, onderhoud en verduurzaming van het sportpark staan bij de leden hoog op de agenda, net als meisjes- en damesvoetbal. Met een nieuw bestuurslid Interne Zaken en verbreding van het bestuur kunnen we focus aanbrengen en concrete acties verbinden aan de wensen van de leden.” Henri van Wolfswinkel is door de leden aangenomen als Bestuurslid Interne Zaken, Vincent Korhorn als bestuurslid Jeugd en Hans Kok als Bestuurslid Commerciële zaken. Linda van Altena werd herkozen als Bestuurslid Algemene zaken en Jeroen de Klerk is zittend penningmeester.


De leden stemden gisteren ook in met de begroting voor komend seizoen. Hierin zijn investeringsbedragen opgenomen voor het aanbrengen van zonnepanelen, reparatie van het dak en het verbouwen van de kantine, inclusief nieuw meubilair en verbouwing van de bar.
De komende weken zullen de eerste werkzaamheden starten.

vlnr : Hans Kok, Henri van Wolfswinkel en Vincent Korhorn
Delen: