Nieuwe sponsor : nicoos culinaire service

Reaal Dronten verwelkomt Nicoos Culinaire service als sponsor !

Nicoos culinaire service is in 2010 ontstaan toen Nico Oosterbeek een baan kreeg bij kasteel Groeneveld in Baarn en hij hiernaast tijd had om bij mensen thuis te gaan koken en in diverse restaurants kon gaan freelancen, vanaf 2015 is Nico volledig zelfstandig gegaan, als freelance kok door heel Nederland gaf hij menig horeca of catering bedrijf advies en ondersteuning.

Sinds 2018 beschikt Nicoos over een locatie waar de voorbereidingen voor de thuisdiners en catering kunnen plaatsvinden. Thuiscatering in de vorm van bruiloft catering,(tuin) feesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten maar ook de uitvaart catering.

Nicoos culinaire service staat voor persoonlijk contact, dus niet een van te voren bedacht en uit gecalculeerd menu of idee, maar juist door elkaar een beetje te leren kennen een persoonlijk menu of partij voorstel te maken en zo ook naar ieders budget te kunnen luisteren en hier in het beste te kunnen bieden.

Zo goed als alles word zelf gemaakt, hierdoor kan ook aan de meeste diëten gehoor geven zodat deze niet of nauwelijks opvallen of apart zijn.

www.nicoos.nl

Delen: