Reaal Dronten tekent Burak Yargan en Martin Vredenburg voor seizoen 21/22

Hoofdtrainer Burak Yargan en Assistent Trainer Martin Vredenburg zijn ook volgend seizoen het technisch duo bij het vlaggenschip van Reaal. De club en trainers vinden dat er nog voldoende ontwikkeling mogelijk is. “We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Burak en Martin, en we hebben daarom een contractverlenging aangeboden”, aldus het bestuur. Burak: “Ik wil graag door, omdat ik met een jonge en talentvolle groep mag samenwerken. Ik heb er alle vertrouwen in, dat er nog veel meer uit deze groep te behalen valt. Reaal Dronten is een ambitieuze club, die in beweging blijft en graag wil doorgroeien. Ik ben trots dat ik mijn bijdrage hieraan kan leveren.. Vanwege de Covid-omstandigheden, hebben we helaas twee voetbalseizoenen niet kunnen afmaken. Ik hoop in ieder geval, dat wij komend seizoen weer het veld op mogen en te doen waar wij allemaal van houden; voetballen! Ik heb het enorm naar mijn zin en hoop dat wij volgend seizoen mooie resultaten kunnen behalen.”

Zowel de trainers als de technische commissie spreken voor seizoen 21/22 de ambitie uit om promotie naar de 3e Klasse mogelijk te maken. De technische commissie zal de komende periode aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de selectie die er staat, hiertoe voldoende kwaliteit bezit. De komende weken zal duidelijk worden welke spelers Reaal behoudt en wie de selectie komen versterken.

Delen: