Reaal Soccercamp

Lieve pupillen, beste ouders en/of verzorgers,

Phoeh… Wat een tijden hebben we achter de rug zeg! We hopen dat jullie zelf en natuurlijk ook je omgeving langzamerhand weer steeds meer mag doen, kan doen en zin heeft om weer zaken op te pakken.

Gelukkig gaan de meesten van jullie weer gewoon naar school. Misschien dat je broer of zus halve dagen op school draait, je ouders nog heel veel thuis werken. Wedstrijden of toernooitjes doen we nog niet, maar gelukkig kunnen we wel weer trainen.

Zo zijn we met een groep enthousiaste vrijwilligers ook begonnen aan de organisatie van het soccer camp 2021.

Op het moment van schrijven wachten we de persconferentie met volgende versoepelingen nog af. We kunnen het volledige programma nog niet met inkt op papier schrijven, maar aan inspiratie gelukkig geen gebrek.

We blijven niet slapen, daar is alles nog veel te onzeker voor. Maar, we willen wel graag een weekend met elkaar aan de slag.

Op zaterdag 26 juni nodigen we de jeugd tot en met JO12 uit, om samen met onze lokale helden van de JO19 tot en met het eerste, te genieten van een heerlijke dag voetballen, voetbal spellen doen en natuurlijk een heerlijke lunch voor alle deelnemers.

We hebben heel veel ideeën voor zondag 27 juni. Misschien pakken we de bus en gaan we ergens in of net buiten de buurt (we blijven in Nederland hoor!) wat leuks doen. Wat exact is nog even afwachten. Wanneer mogen we waar weer naartoe, wat gaat dat kosten, wie gaat er mee, etc.

Dus geen overnachting tijdens het soccercamp dit jaar! Het volledige programma volgt.

Wij hopen op zoveel mogelijk kids, aan u de vraag om z.s.m. in te schrijven (download het inschrijfformulier), uiterlijk voor zaterdag 05 juni 2021.

Sportieve groet,

Het Soccercamp team

Inschrijfformulier Soccercamp 2021

 

Delen: