Sponsoren verlengen contracten

Mooi nieuws van het sponsorfront, weer 2 trouwe sponsoren verlengen de samenwerking met Reaal. Beiden schitteren vanaf het nieuw seizoen met een nieuw bord langs het hoofdveld ! 

Autorijschool John Breet is al meer dan 30 jaar een begrip in Dronten en omgeving en zij zijn er trots op tot de beste en bekendste autorijscholen in de regio te behoren. Dat we ons vak verstaan komt onder andere tot uitdrukking in het hoge slagingspercentage van de kandidaten die voor de eerste keer rijexamen doen. Dit percentage ligt ver boven het landelijk gemiddelde.

In combinatie met een rijlespakket is je eerste autorijles GRATIS !

Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw met een jaaromzet van ruim twintig miljoen euro. Met circa 80 medewerkers voert Knipscheer in Flevoland en de omliggende Provincies civiel technische werken uit. Naast de aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grondwerk en onderhoudswerk is het bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van gefigureerde en vloeistofdichte betonvloeren, realisatie van civiele betonconstructies en specifiek infrastructureel schoonmaakwerk (Knipscheer Infra-Clean). Ook wordt er in opdracht van ProRail rondom het spoor gewerkt in het gehele land (o.a. aanleg stations en geluidsschermen). Samen met dochterbedrijven Knipscheer Rail-Infra en Knipscheer Infra-Clean zijn er circa 120 medewerkers in dienst. 

Delen: