Sponsoring

Misschien is dit uw eerste kennismaking met de voetbalvereniging Reaal Dronten. Wij hopen dat het dan een vruchtbare kennismaking zal zijn. De vereniging zoekt namelijk interessante partners, die met sponsoring iets kunnen betekenen en vice versa!

Wij zijn van mening dat Reaal Dronten ook voor u een interessante partner kan zijn. Een sponsor bij Real Dronten is meer dan alleen een handtekening op papier. De onderlinge verstandhouding wordt minstens zo gekoesterd als het zakelijk akkoord dat een sponsorovereenkomst nu eenmaal is. U zult merken dat Reaal Dronten een levendige en goed georganiseerde voetbalvereniging is die u veel te bieden heeft. Niet voor niets gingen velen u voor.

Evenals in het bedrijfsleven speelt het beleidscriterium “Kwaliteit” binnen onze vereniging een belangrijke rol. Reaal Dronten wil haar leden, fans en sponsors kwaliteit bieden. Dit alles binnen de grenzen en mogelijkheden die bij een club als Reaal Dronten passen.
Wij bieden onze leden, fans en sponsors kwaliteit met een mooi sportpark en verzorgde kleding om de wedstrijden in te spelen.

 

sponsors

Hoofdsponsor

Bestemming sponsorgelden

 

De sponsorgelden bij Reaal Dronten worden op een verantwoorde manier besteed. Als oprechte amateurvereniging worden spelers bij onze vereniging niet betaald en wordt sponsorgeld voornamelijk gebruikt voor investering in onze jeugd en optimale voorzieningen voor onze leden. Wij zijn van mening dat de gehele vereniging baat moet hebben bij de bestedingsdoeleinden van onze sponsorinkomsten. 

Hieronder een kleine opsomming van diverse bestedingsdoeleinden:

  • scholing leiders, trainers, verzorgers
  • organiseren van toernooien
  • organiseren van activiteiten naast het voetbal
  • verzorgen van kleding van de diverse teams
  • aankoop van materialen
  • onderhoud van onze voorzieningen

Heeft u vragen? Neem contact met op met de sponsorcommissie via sponsor@reaaldronten.nl

sponsors

Sponsors