Tarik Ibrahim (21) versterkt komend seizoen de selectie

Nog een aanvallende versterking voor sv Reaal Dronten
 
Tarik Ibrahim is vanaf volgend seizoen actief voor Reaal Dronten. Als jongetje zette Tarik bij sv Lelystad zijn eerste stappen op het voetbalveld en groeide daar uit tot een vaste waarde in de (jeugd) selectie teams. In het seizoen 2017/2018 debuteerde hij in het eerste elftal. Nu stapt hij over naar Reaal Dronten.
 
Met de transfer is het de club opnieuw gelukt om een aanvallende versterking aan de selectie toe te voegen.
 
“Ik weet dat Reaal het vorige seizoen niet goed is begonnen aan de competitie, maar zag rond de winterstop dat de weg naar boven was ingeslagen, daar wou ik graag onderdeel van uit maken. Ik ben namelijk iemand die altijd voor de prijzen speelt. Persoonlijk wil ik daaraan bijdragen door zoveel mogelijk doelpunten en assists op mijn naam te zetten. Mijn doelstelling voor volgend seizoen is vooral zoveel mogelijk minuten in het 1e maken en mezelf laten zien. Reaal heeft een talentvolle selectiegroep met eigen jongens en een paar spelers van buitenaf dus er is wel concurrentie, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik belangrijk kan zijn voor de ambities van de club en de trainer. Hopelijk kunnen we dan komend seizoen een mooi jaar neerzetten.”
 
 
Bij ons komt Tarik bij een club terecht die de ambitieuze weg naar boven heeft ingeslagen.  Afgelopen seizoen was de start van de competitie wisselvallig met onnodige gelijk spellen en verlies. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Dieze-West in november viel alles op zijn plaats en werd de inhaalrace ingezet met 6 gewonnen wedstrijden op rij. Trainer Burak Yargan en staf moeten het elftal weer nieuw leven inblazen na de Corona periode. Vanaf 2 juni beginnen zij aan de voorbereiding voor het seizoen 2020-2021. Een groot aantal spelers van vorig jaar is er ook dit jaar weer bij en daarnaast zijn er een aantal O19-1 spelers doorgestroomd en hebben we versterking gekregen van buitenaf.
 
Echte Reaalisten Drenth en Mol ook volgend jaar bij de selectie !
 

Nog meer goed nieuws van het spelersfront, de 2 echte Reaalisten Remco Drenth en Danny Mol hebben aangegeven ook komend seizoen weer beschikbaar te zijn voor het vlaggenschip van de club. Hiermee slaat de club een grote slag, deze ervaren spelers kunnen de jonge spelersgroep bij de hand nemen

“Met deze groep bouwen we verder aan de basis voor onze ambitie om een stabiele 3e-klasser te worden. Vooral de instroom van eigen jeugd is iets waar je als hoofdtrainer alleen maar blij van kunt worden. Daarnaast willen we ook meer ervaren spelers een plek bieden om hun ambitie waar te maken en zich te ontwikkelen tot een hoger niveau. In die zin willen we een kweekvijver zijn voor gedreven voetballers uit Dronten en wijde omgeving” aldus trainer Yargan.
Delen: