Secretaris gezocht die weet te scoren (M/V)

Secretaris gezocht die weet te scoren (m/v)

sv Reaal in Dronten is een voetbal vereniging waar iedereen er toe doet. Wegens het vertrek van onze huidige secretaris zijn wij op zoek naar een nieuwe kandidaat. Ben je enthousiast en flexibel, kan je begrijpelijk communiceren en zaken op schrift stellen en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben je voor ons de fundering waarop we verder willen bouwen.

Korte taakomschrijving

Uitvoeren van de verenigingsadministratie (m.u.v. leden en financiële administratie). Taken zijn o.a. het opstellen van de agenda, verslaglegging van vergaderingen, opstellen en versturen van correspondentie richting leden, KNVB en andere partijen. Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur.

Wat maakt het werk de moeite waard

Je maakt deel uit van een team vrijwilligers en bestuursleden die allen uit sociale betrokkenheid tijd en moeite in voetbalvereniging willen steken. Voetballen is een teamsport voor jongens en meisjes van jong tot ouder. Bij Reaal is dit niet anders en willen we naast een sportieve vereniging ook een gezellig club zijn voor onze leden. Prestaties komen samen met het plezier!

Hoeveel tijd ben je er aan kwijt

Als secretaris dien je er tijdens het voetbalseizoen rekening mee houden dat er regelmatig bestuursvergaderingen (maximaal 1 keer per 2/3 weken) plaatsvinden. Deze vinden meestal in de avonduren bij de vereniging plaats. Vrijwel alle overige werkzaamheden kunnen vanuit huis en op de tijd die jouw het meest schikt plaatsvinden.

Indien je belangstelling hebt of meer informatie wenst, laat het ons dan weten. Je kunt je belangstelling kenbaar maken bij één van de huidige bestuursleden of via een korte e-Mail aan de club.   

Delen:

Leave a comment